Το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και πολλοί έχουν βρεθεί με κάποια έξτρα κιλά. Είστε από αυτούς; Με τις παρακάτω συμβουλές, θα χάσετε γρήγορα τα έξτρα κιλά, χωρίς να το καταλάβετε! Ποια είναι αυτά;

Μετρήστε έως το 10.
Μελέτες έχουν δείξει ότι αν δεν υποκύψουμε τα πρώρα 10 λεπτά της λιγούρας μας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η επιθυμία θα εξαφανιστεί! Ασχοληθείτε με κάτι ενδιαφέρον εκείνη την ώρα και θα την γλυτώσετε!

Βάλτε έναν εφικτό στόχο.
Ο στόχος είναι κάτι πολύ σημαντικό. Αυτή την φορά, μην πείτε « πρέπει να αδυνατίσω». Τι να κάνετε; Βάλτε έναν συγκεκριμένο στόχο με χρονοδιάγραμμα πχ. Μέχρι τα μέσα Οκτώβρη, θέλω (όχι πρέπει) να έχω χάσει 4 κιλά.

Κοιμηθείτε περισσότερο
Ο ύπνος κατά μια επιπλέον ώρα κάθε βράδυ μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να χάσει 6 κιλά σε ένα χρόνο! Χρησιμοποιήστε αυτή τη συμβουλή και θα αυξήσετε τα ενεργειακά σας αποθέματα, χάνοντας και βάρος!

Μεγαλώστε τις μερίδες με λαχανικά.
Τρώγοντας περισσότερα φρούτα και λαχανικά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χάσετε βάρος. Η υψηλή περιεκτικότητα των φρούτων και των λαχανικών σε ίνες και η περιεκτικότητά τους σε νερό σας χορταίνει με λιγότερες θερμίδες. Βραστά ή ψητά, θα σας εφοδιάσουν με εκατοντάδες θρεπτικά συστατικά και επιπλέον, θα σας αδυνατίσουν!

Αφήστε το ένα τρίτο του γεύματος.
Όταν τρώτε δείπνο έξω, μειώστε τον πειρασμό να «καθαρίσετε» το πιάτο σας, αφήνοντας στην άκρη το 1/3 του γεύματός σας. Αυτή η απλή τακτική, θα μπορούσε να γλυτώσει εως και 500 θερμίδες τη φορά!

Τρώτε αργά
Φροντίστε τα γεύματά σας να έχουν διάρκεια τουλάχιστον 20 λεπτά. Και αυτό γιατί το σήμα του κορεσμού χρειάζεται 20 λεπτά μέχρι να φτάσει στον εγκέφαλο. Αν το γεύμα ολοκληρωθεί νωρίτερα, τότε σχεδόν μοιραία υπερκαταναλώνουμε τροφή. Αφήνετε κάτω το μαχαίρι και το πιρούνι σας μετά από κάθε μπουκιά, ώστε να επιβραδύνετε τον ρυθμό με τον οποίο τρώτε.

Μαγικό υγρό: Νερό
Είναι εύκολο να μπερδέψετε την δίψα με την πείνα και να απλώσετε το χέρι σε ένα μπισκότο, ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που χρειαζόσασταν ήταν ένα ποτήρι νερό. Φροντίστε, συνεπώς, να είστε καλά ενυδατωμένοι καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. ο οργανισμός σας. Βάλτε ένα μεγάλο μπουκάλι νερό δίπλα στην οθόνη του Η/Υ και μην φύγετε από το γραφείο σας, αν δεν το έχετε τελειώσει.

Bουρτσίστε τα δόντια σας μετά από κάθε γεύμα.
Το βούρτσισμα δεν καταπολεμά μόνο την τερηδόνα. Χρησιμεύει και ως σωματικό και ψυχολογικό εργαλείο για να σταματήσετε να τρώτε.

Κάντε yoga
Οι γυναίκες που κάνουν yoga τείνουν να ζυγίζουν λιγότερο, σύμφωνα με μια μελέτη της Αμερικανικής Διαιτολογικής Εταιρείας. Γιατί;  Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η ήρεμη αυτογνωσία που αναπτύχθηκε μέσω της γιόγκα μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να αντισταθούν στην υπερκατανάλωση τροφής.